Van kleine loonlakker tot pionier in coatings op houtsubstraten

ARTISANAAL VAKMANSCHAP

Polylak NV werd opgericht in 1991 en startte als kleine loonlakker voor keukenbouwers en schrijnwerkers. Doorheen de jaren bleven we ons verder specialiseren in het handmatig lakken van MDF-maatwerk in totaalinterieurs. We beschikken dus over zeer uitgebreide vakkennis en zijn perfect in staat om kwalitatief en artisanaal handwerk aan te bieden.

 

BEWEZEN KWALITEIT

Daarbovenop kiezen we er bewust voor om enkel samen te werken met erkende leveranciers en zien we er ook nauwlettend op toe dat alle bedrijfsprocessen veilig en correct worden uitgevoerd. Deze aanpak werpt duidelijk zijn vruchten af. Positieve referenties van onze klanten bevestigen onze expertise en goede reputatie als professioneel lakker.

VOORUIT DOOR INNOVATIE

Voor 2006 was poederlakken nagenoeg enkel mogelijk op metalen. We wilden innoveren en verdiepten ons in een destijds nagelnieuwe techniek: het poederlakken van MDF-materiaal. Dankzij onze inspanningen werd het bij Polylak vanaf 2006 mogelijk om deze nieuwe technologie succesvol toe te passen a.d.h.v. een volautomatisch proces.

Lees meer over de geschiedenis van poederlakken op MDF

In 2016 ontwikkelden we onze skills op het gebied van natlakken om zowel kwalitatief als kwantitatief tegemoet te komen aan de sterk evoluerende interieurmarkt. We investeerden ook hier in de automatisatie van processen voor het schuren, lakken en polieren van allerlei houtsubstraten zoals MDF, fineer en massief.

Lees hier meer over de automatisatie van lakprocessen

SAMEN STERK MET GV INTERPARTS

Sinds 2011 werken we nauw samen met GV Interparts, een bedrijf uit Malle dat intussen is uitgegroeid tot de exclusieve poederlakverdeler van Polylak in België.

Polylak staat in voor het volledige productieproces, terwijl GV Interparts onze klanten ondersteunt met commercieel, technisch en logistiek advies.

Ontdek hoe de samenwerking tussen Polylak en GV Interparts tot stand kwam

POLYLAK VANDAAG

Volgend jaar willen we onszelf nogmaals heruitvinden. Om trouwe, bestaande en nieuwe klanten zo goed, creatief en origineel mogelijk te blijven ondersteunen staan er in 2019 grootste veranderingen te gebeuren…

 

ONS TEAM

Polylak bestaat uit een hechte groep van vakbekwame experts. Onze prioriteit is om als team elke klant optimaal te bedienen en bij te staan met persoonlijk advies. Wij hechten dan ook veel belang aan een goede werksfeer en vertrouwen tussen ons en onze klanten.

ONZE NIEUWSBRIEF

Wil je graag bijleren over de nieuwste laktechnieken of ben je gewoon geïnteresseerd in de activiteiten en realisaties van Polylak? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief!

Meer informatie?

Nieuwsgierig?

Polylak nv

Galgenheiken 1

2920 Kalmthout

Industrieterrein Bosduin

BE 0444 057 387

+32 (0)3 666 83 16

info@polylak.be

 

KOM LANGS EN ONTDEK DE BESTE COATING VOOR JOUW PRODUCT!