Uitgebreide ervaring in interieurprojecten

KEUKENS

BADKAMER

TOTAALINTERIEUR

PROJECTEN

MAATMEUBILAIR

VAN ALLE MARKTEN THUIS: INTERIEUR – TOT PROJECTBOUW

Polylak beschikt over een flinke dosis ervaring in de interieursector, maar net zo goed in de projectbouw, de zorgsector, het onderwijs en beurzen.

 

GEPERSONALISEERDE PROJECTEN MET MDF OP MAAT

Bij Polylak kent creatieve vrijheid geen grenzen. Alle geleverde producten worden volledig verwerkt volgens de wensen van de klant. Zowel modellen, ontwerpen, kleuren, als lakafwerkingen kunnen volledig zelf gekozen worden.

Wij zagen en frezen namelijk halffabricaten uit MDF op maat. Zo heb je de keuze uit een zeer uitgebreid standaard Polylak interieurgamma of kan je speciale ideeën tot leven brengen en je klanten verbluffen met gepersonaliseerde projecten.

Doorheen het productieproces volgen we je bestelling op de voet en we houden je steeds op de hoogte van de voortgang.

 

VOOR IEDER WAT WILS

 

Wij leveren én lakken esthetische MDF-producten voor allerlei toepassingen binnenshuis: fronten voor keukens en badkamers, tafel- en werkbladen voor kantoorruimtes, binnendeuren, maatkasten en dressings voor de slaapkamer, tafelbladen voor leefruimtes, beursdisplays en ook akoestische panelen.

Ons klantenbestand is zeer divers, wij helpen onder andere schrijnwerkers, keuken- en interieurbouwers, badkamerfabrikanten en standenbouwers.

 

Polylak nv

Galgenheiken 1

2920 Kalmthout

Industrieterrein Bosduin

BE 0444 057 387

+32 (0)3 666 83 16

info@polylak.be

 

KOM LANGS EN ONTDEK DE BESTE COATING VOOR JOUW PRODUCT!