In Algemeen

Bij Polylak geloven we erin om dingen te maken die duurzaam zijn, om dit op een milieuvriendelijke manier en zo ons steentje bij te dragen tot een betere levenskwaliteit voor nu en komende generaties.

Onze technologieën behoren niet enkel tot de meest innovatieve en duurzame.  We houden hierbij steeds het ecologisch aspect als belangrijke pijler in het oog.  Met respect voor de natuur.

Poedercoating is een milieuvriendelijk lakproces waarbij geen oplosmiddelen vrijkomen.  De lak bestaat immers uit een vaste stof, vrij van zware metalen waardoor er geen chemische additieven nodig zijn.  Het elektrostatisch gespoten poeder dat  in eerste instantie niet op het materiaal hecht, kan opnieuw gebruikt worden.

Bij Polylak zijn ook onze natlak-, hoogglanslak-, vernis- of beitsprocédés tot milieuvriendelijke processen te rekenen. We hebben de beschikking over de meest moderne cabines en installaties.  De gebruikte laksystemen van alleen gerenommeerde lakfabrikanten bevatten een zeer laag percentage aan oplosmiddelen. Daardoor en in combinatie met onze werkwijze voldoet Polylak aan de strengste Europese normen.

Onze medewerkers worden door in- en externe scholing en opleiding op de hoogte gehouden van de laatste applicatietechnieken, kwaliteitsaspecten en theoretische kennis binnen hun specifieke vakgebied. 

Inloggen

Contacteer ons

Franse weg 45 | 2920 Kalmthout

T: +32 (0)3 666 83 16  |  F: +32 (0)3 666 34 00
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
BE 0444 057 387

Copyright © Polylak | Alle rechten voorbehouden | Webdesign by Web-con